Even Voorstellen

Eindhoven Creative is in 2011 opgericht en was gevestigd in het markante Philips gebouw in het centrum van Eindhoven.

Door de samenvoeging van diverse specialisten uit de sales-, marketing- en filmwereld is Eindhoven Creative geworden wat het nu is. Enkele jaren geleden tijdens de opkomst van de nieuwe generaties smartphones zoals de Iphone stond de wereld helemaal op zijn kop. Iedereen wilde deze smartphones. Gekker nog, iedereen wilde ook de bijzondere applicaties (apps) op zijn/haar smartphone. Door de komst van deze smartphones is er dan ook veel veranderd in onze moderne en snelle maatschappij.

De Lichttoren Eindhoven

De opkomst van Social media

Social Media is het trefwoord geworden voor hedendaagse marketeers. En daar zag men bij Eindhoven Creative een unieke kans liggen. Via de Social Media zoals Twitter en Facebook hebben wij  dan ook veel nieuwe klanten aan ons portfolio kunnen toevoegen. Gestart met simpele animatie filmpjes voor op de Smartphone is Eindhoven Creative inmiddels gegroeid tot een professioneel multimedia bedrijf met klanten tot ver buiten Europa.

Veel klanten via Facebook en Twitter

Veel van onze klanten benaderen ons dan ook nog steeds via Twitter en Facebook.  En inmiddels ook via Pinterest. Eigenlijk is het wel bijzonder te noemen dat wij als Eindhoven Creative bekend zijn geworden via de Social Media en niet door b.v. gedrukte pers en of via onze website.

Begonnen met korte grappige filmpjes (flitsers)

Eindhoven Creative is gestart met het maken van grappige korte flitsers waar de consument zelf de hoofdrol in heeft. Ook onze filmpjes met (varianten op) bekende logo’s van de grote filmmaatschappijen uit Hollywood scoorden goed. Zeker ook bij de gebruikers van de moderne smartphones. Nee, geen simplele ringtones meer, maar een flitsende animatie. Maar ook gepersonaliseerde trailers (zoals in de bioscoop) zijn producten die snel hun weg wisten te vinden naar de gebruikers van deze smartphones. Tegenwoordig is ons aanbod vele malen ruimer.